Vakiojamit

Vakiojamit on talvilomalla!

Jos mielesi tekee harjoitella, niin ilmoita siitä Oululaisille harrastajille tai seuraa ilmoittelua Facebookissa. Tervetuloa myös vapaavuoroille!

Vakiojamit ovat Suomen parkour ry:n ja paikallisten harrastajien koordinoimat kaikille avoimet harjoitukset. Paikalle voi tulla kuka tahansa iästä tai aikaisemmasta harrastustaustasta riippumatta. Nuoria osallistujia kehotetaan ottamaan mukaan huoltaja tai esim vanhempi sisarus.

Vakiojamit eivät ole ohjatut harjoitukset, mutta paikalla on yleensä kokeneita harrastajia, joilta voi kysyä vinkkejä omaan harjoitteluun. Huomioithan, että harjoittelu tapahtuu osallistujan omalla vastuulla.

Vakiojameilla ei ole säävarausta, mutta huonon sään sattuessa on todennäköistä, että osallistujia on vähemmän kuin kuivalla ja aurinkoisella kelillä. Oulun parkour-seura ei ole vakiojamien järjestäjä vaan haluamme edistää parkourin harrastamista tiedottamalla parkouriin liittyvästä toiminnasta.