Vaatteet

Paita edestä
Paita takaa

Ilmaise vaatteillasi mitä olet!
Julkaisimme viime syksyny uuden seuran T-paidan, joka on ollut suosittu harrastajien keskuudessa. Nyt sinulla on mahdollisuus tilata myös muita vaatekappaleita hienosti seuran tunnuksilla varustettuina Vaatteet valmistaa tilauksesta meille Serbialainen parkour-vaatevalmistaja Skochypstiks (pl. lippis). Vaatevalmistaja tunnetaan lukuisista yhteistöistä parkour-organisaatioiden ja tapahtumien kanssa. Vuosien saatossa Skochypstiks on oikeutetusti ansainnut asemansa parkour-yhteisön omana ja omintakeisena vaatevalmistajana, joka tekee vaatteita suurella sydämmellä. Skochyn perustaja Sasa Sevo on itsekin intohimoinen parkourin harrastaja ja niinpä vaatteet ovatkin harrastajilta harrastajille.

Kuvat ovat havainnekuvia. Lopullinen tuotteen värisävy tai painatuksen koko saattaa hieman poiketa havainnekuvasta.

Tilaa haluamasi vaatteet alla olevalla lomakkeella 7.6.2020 mennessä niin saat noudettua ne parkour-salilta kesäloman aikana.

Vaatetilaus

• Missä ryhmässä harrastat/lapsesi harrastaa? Paitojen tilaaminen on ainoastaan seuran jäsenille ja heidän perheilleen.
  • Hinta: 25,00 € Määrä:
    Skochypstiksin laadukas ja mukava perus T-paita seuran logolla.
  • Valitse oma kokosi. Paidat ovat perinteisiä t-paitoja. Apua saat myös ylläolevasta koko-oppaasta.
  • Hinta: 65,00 € Määrä:
    Skochypstiksin laadukkaat mustat collarit seuran logolla. Ovat leikkaukseltaan hillityt ja istuvat (lue = ei pillit, eikä valtavat säkit). Housuissa yksi vetskaritasku edessä. Nilkoissa kiinteät resorit ja lantiolla kiristysnauha.
  • Valitse oma kokosi. Housut ovat leikkaukseltaan perus colleget. Apua valintaan saat myös ylläolevasta koko-oppaasta.
  • Hinta: 55,00 € Määrä:
    Skochypstiksin supermukavat ja kevyet shortsit kirjavan harmaalla kankaalla ja seuran logolla. Sivuilla Skochylle tunneksenomainen X-leikkaus. Shortseissa on vetskaritaskut edessä. Takana olevat taskut ovat "näön vuoksi".
  • Valitse oma kokosi. Apua valintaan saat myös ylläolevasta koko-oppaasta.
  • Hinta: 55,00 € Määrä:
    Skochypstiksin perus musta collegepaita seuran logolla. Leikkaus Skochylle tunneksenomaisesti vähän normaalisti poikkeava. Hyvä peruspaita.
  • Valitse oma kokosi. Perus collegepaita. Apua valintaan saat myös ylläolevasta koko-oppaasta. Valitset sama koko kuin T-paidalle.
  • Hinta: 35,00 € Määrä:
    Perinteinen musta snapback tyylin lippalakki valkoisella seuran logolla. Lippiksen koko on säädettävä, mutta oikean kokoinen lippis istuu paremmin. Huomaathan, että lippa on suora.
  • Mitä muuta haluaisit seuran logolla varustettuna? Kaikki piposta termosmukiin ja kengistä hammasharjoihin käy. Toteutamme parhaimpia ja suosituimpia ehdotuksia tulevina kausina.