TULE MEILLE TÖIHIN!

Oulun Parkour-seura työnantajana
Olemme toimineet parkourin puolesta Oulussa ja sen lähialueella jo yli kymmenen vuoden ajan. Tarjoamme hauskaa, vauhdikasta ja joustavaa osa-aikatyötä mukavassa porukassa. Riittää, että olet kiinnostunut ohjaustyöstä liikunnan parissa! Liikutamme ilon kautta kaiken ikäisiä kurssiemme lisäksi, kerhoissa, leireillä ja tapahtumissa viikon jokaisena päivänä. Jos olet perusliikunnallinen, perus positiivinen henkilö, jolle osa-aikatyö sopii kuin nenä päähän, saatat olla etsimämme tekijä! Aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Koulutamme kaikki ohjaajamme turvallisen parkour-treenaamisen saloihin ja tarjoamme rutkasti monipuolista ohjaajakokemusta.

Etsimme
Pää- ja apuohjaajia kesäleireille ja syksyn kursseillemme. Erityinen tarve on saada uusia ohjaajia mukaan jo kesäleireille. Leirien aikataulut löydät täältä: https://www.oulunparkourseura.fi/leirit/

Aiempi kokemus liikunnanohjauksesta tai lasten kanssa työskentelystä sekä mahdollisuus tehdä töitä viikonloppuisin katsotaan eduksi, mutta sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta parkourista. Koulutamme ohjaajat tarpeiden mukaisesti lajiin sekä itse ohjaamiseen!

Palkka

Palkkaan vaikuttaa seuraavat asiat:

– Toimitko apuohjaajana, vai pääohjaajana (jos ei ole aiempaa kokemusta, silloin aloitetaan aina apuohjaajana)
– Koulutus
– Kokemus liikunnan ohjaamisesta

Kerromme aina sinulle haastattelussa palkan jota tulisit meillä saamaan, jos tulet valituksi.

Jätä hakemuksesi täyttämällä alla oleva lomake! Hakuaikaa on 19.5. saakka. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin.

Lisätietoja saa sähköpostitse info@oulunparkourseura.fi tai puhelimitse 045 8690 068 arkisin klo 9-17.

Meille töihin

"*" näyttää pakolliset kentät

Etunimi Sukunimi
Minun olisi alustavasti mahdollista tehdä osa-aikatyötä:*
Valitse kaikki sinulle sopivat kohdat.
Yleisiä tietoja itsestäsi*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.