Tilauksesta

Oulun parkour-seura tarjoaa vuosien lajikokemuksella ja ammattitaidolla luotuja palvelukokonaisuuksia kaikenlaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Tarjoamme räätälöidyn paketin yhden kerran kokeilusta pidempiin projekteihin. Alla muutamia esimerkkejä palveluistamme. Ota yhteyttä, suunnitellaan yhdessä tarpeisiinne sopiva kokonaisuus.

Opetus
Lajiin tutustuminen onnistuu parhaiten ohjatuissa harjoituksissa. Opetusta voidaan järjestää kaiken ikäisille, sekä sisä- että ulkotiloissa. Olemme järjestäneet kaikkea lyhyistä lajikokeiluista viikon mittaisiin leireihin ja jatkuvasti pyörivistä kerhoista isojen tapahtumien non-stop -kokeiluihin. Ole meihin yhteydessä, niin kartoitetaan millainen ratkaisu olisi paras vaihtoehto tilaisuuteenne. Tarvittaessa voimme tuoda harjoitusvälineet mukanamme.

Näytökset / kuvaukset
Parkour on usein näyttävää ja vauhdikasta, mutta se voi olla myös lumoavaa esittävää taidetta, kuten tanssi tai sirkus. Esiinnymme yksin ja ryhmänä tilauksesta tapahtumissa, mainoskuvauksissa ja performansseissa. Ohjaajillamme on runsaasti esiintymiskokemusta niin teattereiden lavoilta kuin kamerankin edessä.

Konsultointi / koreografia
Annamme suunniteluapua mm. parkour-puistojen, -välineiden ja harjoitusalueiden toteutuksessa. Kokemuksemme eri materiaaleista ja niiden ominaisuuksista takaa, että Teidän projektissa saadaan parhaiten toteutettua lajin vaatimuksia vastaava kokonaisuus. Halutessanne testaamme välineenne tai harjoitusalueenne ja annamme siitä lausunnon, jonka pohjalta voitte kehittää välinettä/aluetta entisestään.