Syksy 2019

Parkour-kurssiemme tarkoituksena on antaa uudelle harrastajalle valmiudet omatoimiseen harjoitteluun sekä tarjota pidempään harrastaneille oman taitotason mukaisia haasteita. Oulun parkour-seura järjestää perus- ja jatkokursseja eri ikäisille. Ikäjaolla on tarkoitus taata paras mahdollinen harjoittelukokemus.

Kurssit kokoontuvat seuran tiloissa Oulun Limingantullissa osoitteessa Tyrnäväntie 1. Sisätila ja parkouria varten rakennetut välineet tekevät harjoittelusta helppoa ja turvallista. Kurssilainen huolehtii omat varusteet, suosittelemme joustavia vaatteita ja vesipulloa. Seuran salissa liikutaan kengät jalassa. Jalkineen voi valita oman mieltymyksen mukaan, mutta käytettävien kenkien tulee olla VAIN SISÄKÄYTÖSSÄ. Ulkokäytössä olleet kengät tuovat mukanaan likaa ja pintoja kuluttavia hiekkaa ja kiviä.

Lasku lähetetään noin viikon kuluessa ilmoittautumisesta. Ilmoittautuminen on sitova ja lasku on maksettava eräpäivään mennessä, jotta harjoittelu voi jatkua. Tarjoamme säännöllisesti ilmaisia lajikokeilumahdollisuuksia niille, jotka haluavat kokeilla lajia ennen kurssiin sitoutumista.

Kurssit alkavat viikolla 34 (19.8-25.8.2019) ja päättyvät viikolla 49 (2.12.-8.12.2019). Viikolla 43 EI OLE harjoituksia.

ILMOITTAUDU SUNNUNTAIHIN 2.6. MENNESSÄ JA SAAT 10€ ALENNUKSEN LASTEN/NUORTEN/AIKUISTEN/JATKAVIEN RYHMISTÄ!

Syksyn lukujärjestys: