Salonpää

Oulun parkour-seura ry järjestää yhteistyössä Suomen parkour yhdistyksen kanssa Parkouria koululaisille -hankkeen iltapäiväkerhon Salonpään koululla 5-6 luokkalaisille keskiviikkoisin klo 14-15. Kaikille avoin tutustumiskerta pidetään 26. syyskuuta ja kerho käynnistyy 3. lokakuuta. Kerho sopii kaikentasoisille liikkujille, mutta toivomme, että kerhoon osallistuvat ensisijaisesti sellaiset lapset, joilla ei ole muita harrastuksia. Kerhoa ei suositella niille, jotka osallistuvat jo Oulun parkour-seuran kursseille, sillä kerhossa opittavat asiat ovat jo entuudestaan tuttuja.

Kerho kestää koko lukuvuoden ja kokoontuminen tapahtuu Salonpään koulun liikuntasalissa. Kerhoa ei järjestetä niinä päivinä kun ei ole koulua (syysloma, joululoma, hiihtoloma jne). Kerhoa rahoittaa Opetus- ja kulttuuriministeriö. Kerho on osa kulttuurin saatavuuden parantamisen kärkihanketta. Kerhovuosi maksaa vain 30€/osallistuja (~1€/kerta).