Kurssien kuvaukset

Lasten ryhmät (7-9v ja 10-12v)
1.-6. luokkalaisille suunnatuilla kursseilla tavoitteena on oppia turvallisen ja vastuullisen parkour-harjoittelun perusteet hauskalla tavalla. Kurssilla harjoitellaan monipuolista liikkumista ja tehdään parkourin lisäksi myös akrobatiaa sekä muuta kehonhallintaa.

Nuorten ryhmät (13-15v)
Yläasteikäisille tarkoitetuissa ryhmissä harjoittelun lähtökohtana ovat lajin perusteet. Harjoittelu on kuitenkin jo tavoitteellisempaa kuin lasten ryhmissä ja tämä näkyy etenkin harjoitusten fyysisessä kuormituksessa. Kurssilla edetään yksilön taitotason mukaan.

Aikuiset (16v+)
Kaikille vähintään 16 vuotta täyttäneille tarjoamme kurssin, jonka tarkoituksena on kehittää edellytyksiä lajin täysipainoiseen harjoitteluun. Kuormitusta lisätään kurssin edetessä. Kurssilla opitaan parkourin lisäksi kuntoharjoittelun perusteita. Kurssi sopii kaikille. Eli ihan jokaiselle.

Jatkavat 1 – 3
Jatkokurssien tarkoituksena on antaa lajia jo jonkin aikaa harrastaneille mahdollisuus tavoitteellisempaan harjoitteluun. Kurssilla ei ole tarkkoja taitovaatimuksia, mutta edellytämme aikaisempaa harrastuskokemusta. Jos etsit itsellesi uutta haastetta ja olet valmis sitoutumaan useampaan harjoituskertaan viikossa – tämä on oikea ryhmä sinulle. Suosittelemme vähintään kahden peruskurssin käymistä ennen siirtymistä jatkavien kursseille. Jatkavat 1 on 9-11 -vuotiaille, jatkavat 2 12-14 -vuotiaille ja jatkavat 3 15-vuotiaista ylöspäin. Jos haluat treenata kovempaa eli enemmän täysiä – täällä se onnistuu!

Sekaryhmä (7v+, alle 10v huoltaja mukaan)
Sekaryhmä on tarkoitettu lapsiperheille, jossa lapset ovat jo kouluikäisiä. Ryhmään voi osallistua omatoimisesti kaikki vähintään 10-vuotta täyttäneet ja huoltajan kanssa vähintään 7-vuotta täyttäneet. Harjoitussisältö seuraa normaalia peruskurssisuunnitelmaamme ja on vanhemmille oiva tapa tutustua lajiin. Kurssimaksu muodostuu yhdestä perheestä osallistuvien määrän mukaan. Hinnaston löydätte ilmoittautumislomakkeen yhteydestä.

Seikkailuryhmät (2-6v + huoltaja)
Perusta ihmisen motorisille kyvyille luodaan jo ennen kouluikää. Seikkailuryhmän tavoitteena on opettaa lapsille jo pienestä pitäen, että leikki ja liikunta ovat hauskaa. Kurssin tunneilla harjoitellaan turvallisessa ympäristössä tasapainoilua, kiipeilyä, hyppimistä sekä muuta kehonhallintaa. Jokainen harjoituskerta on suunniteltu pieneksi seikkailuksi, johon myös vanhemmat osallistuvat. Luvassa on jännittäviä ratoja, leikkejä sekä ryhmähaasteita. Lapsi osallistuu kurssille täysi-ikäisen huoltajan kanssa. Saatte perhealennusta mikäli perheestänne osallistuu useampi henkilö. Hinnaston löydätte ilmoittautumislomakkeen yhteydestä.