Ohjaajat

Ossi Ilano, 1987

Ossi Ilano, 1987

Hallituksen pj, ohjaaja

Koulutukseltaan liikuntaneuvoja ja lisäksi suorittanut parkour-ohjaajan ADAPT-sertifikaatin. Harrastanut parkouria syksystä 2004 ja ohjannut säännöllisesti vuodesta 2013 alkaen. Muihin harrastuksiin kuuluvat sekalaiset kamppailulajit, uinti, kuntosali ja videopelit.

"Mielestäni parkourissa parasta on yhdessä kavereiden kanssa treenaaminen ja yhteisten haasteiden keksiminen ja tekeminen."

Janne Laurila, 1987

Janne Laurila, 1987

Toiminnanjohtaja, ohjaaja

Koulutukseltaan liikuntaneuvoja, parkour-ohjaajan ADAPT-sertifikaatti sekä Suomen parkour ry:n hallituksen jäsen. Harrastanut parkouria syksystä 2004, ohjausta ammatikseen 2009 alkaen. Muihin harrastuksiin on kuulunut aiemmin jääpallo, jalkapallo ja kamppailulajit.

"Etenkin pikkutarkkojen teknisten, jopa ärsyttävien haasteiden ratkaiseminen on hauskaa ja palkitsevaa. Parasta parkourissa on tiivis ja lämminhenkinen yhteisö."

Aki Hauru, 2002

Aki Hauru, 2002

Parkour-apuohjaaja

Aloittanut parkourin talvella 2013 ja pian sen jälkeen aloittanut harjoittelemisen parkour-seuran kursseilla. Ensimmäinen ohjauskokemus tuli kesäleireillä 2017. Suorittanut Suomen Parkour ry:n VOK1-ohjaajakoulutuksen.

"Parkourissa on hienointa seurata omaa kehitystä kun voi edetä omaa tahtia. Muita hyviä puolia ovat monipuolinen itsensä haastaminen sekä kavereiden kanssa treenaaminen."

Aleksi Mäkinen, 2001

Aleksi Mäkinen, 2001

Parkour-apuohjaaja

Aleksi aloitti parkourin harrastamisen parkour-seuran ensimmäisellä kaudella syksyllä 2013. Aleksi aloitti ohjaamisen kesällä 2017 ja ohjaa parkour-kurssien lisäksi myös liikuntakerhoja. Muita harrastuksia ovat kuntosali, videopelit, moottori-pyörät. Aiemmin myös paini ja karate. Suorittanut Suomen Parkour ry:n VOK1-ohjaajakoulutuksen.

"Parasta parkourissa on itsensä ylittäminen. Haasteiden kautta kehittyminen, sekä yhdessä treenaaminen tekevät parkourista erityisen mukavan harrastuksen."

Joni Kesti, 1988

Joni Kesti, 1988

Hallituksen jäsen

Joni aloitti parkourin kesällä 2005 ja on toiminut siitä lähtien aktiiviharrastajana niin Oulussa kuin Muhoksellakin. Oulun parkour-seurassa Joni debytoi syksyllä 2014. Rakennustyömaan "ajattelijana" tunnetun miehin kädenjälkeä voi ihailla salin useissa yksityiskohdissa. Ohjaajana Jonia voi tavata parkour-seuran keikoilla. Joni tykkää myös kitarasta ja joskus soittaa sellaista.

"Parkourissa parasta on vapaus ja monipuolisuus."