Ohjaajat

Ossi Ilano, 1987

Ossi Ilano, 1987

Hallituksen pj, ohjaaja

Koulutukseltaan liikuntaneuvoja ja lisäksi suorittanut parkour-ohjaajan ADAPT-sertifikaatin. Harrastanut parkouria syksystä 2004 ja ohjannut säännöllisesti vuodesta 2013 alkaen. Muihin harrastuksiin kuuluvat sekalaiset kamppailulajit, uinti, kuntosali ja videopelit.

"Mielestäni parkourissa parasta on yhdessä kavereiden kanssa treenaaminen ja yhteisten haasteiden keksiminen ja tekeminen."

Janne Laurila, 1987

Janne Laurila, 1987

Toiminnanjohtaja, ohjaaja

Koulutukseltaan liikuntaneuvoja, parkour-ohjaajan ADAPT-sertifikaatti sekä Suomen parkour ry:n hallituksen jäsen. Harrastanut parkouria syksystä 2004, ohjausta ammatikseen 2009 alkaen. Muihin harrastuksiin on kuulunut aiemmin jääpallo, jalkapallo ja kamppailulajit.

"Etenkin pikkutarkkojen teknisten, jopa ärsyttävien haasteiden ratkaiseminen on hauskaa ja palkitsevaa. Parasta parkourissa on tiivis ja lämminhenkinen yhteisö."

Jonna Haapala, 1995

Jonna Haapala, 1995

Parkour-ohjaaja

Koulutukseltaan liikuntaneuvoja. Opiskelee parhaillaan toimintaterapeutiksi. Jonna tutustui parkouriin syksyllä 2019 aloitettuaan ohjaamisen Oulun parkour-seurassa.

Aki Hauru, 2002

Aki Hauru, 2002

Parkour-apuohjaaja

Aloittanut parkourin talvella 2013 ja pian sen jälkeen aloittanut harjoittelemisen parkour-seuran kursseilla. Ensimmäinen ohjauskokemus tuli kesäleireillä 2017. Suorittanut Suomen Parkour ry:n VOK1-ohjaajakoulutuksen.

"Parkourissa on hienointa seurata omaa kehitystä kun voi edetä omaa tahtia. Muita hyviä puolia ovat monipuolinen itsensä haastaminen sekä kavereiden kanssa treenaaminen."

Aleksi Mäkinen, 2001

Aleksi Mäkinen, 2001

Parkour-apuohjaaja

Aleksi aloitti parkourin harrastamisen parkour-seuran ensimmäisellä kaudella syksyllä 2013. Aleksi aloitti ohjaamisen kesällä 2017 ja ohjaa parkour-kurssien lisäksi myös liikuntakerhoja. Muita harrastuksia ovat kuntosali, videopelit, moottori-pyörät. Aiemmin myös paini ja karate. Suorittanut Suomen Parkour ry:n VOK1-ohjaajakoulutuksen.

"Parasta parkourissa on itsensä ylittäminen. Haasteiden kautta kehittyminen, sekä yhdessä treenaaminen tekevät parkourista erityisen mukavan harrastuksen."

Joona Iinatti, 2002

Joona Iinatti, 2002

Parkour-apuohjaaja

Aloittanut parkour-harrastuksen kesällä 2011. Osallistunut parkour-seuran ensimmäisille kursseille sekä ollut mukana edistyneiden ryhmässä 2015. Ohjauskokemusta on karttunut huimaa vauhtia kesästä 2017 alkaen. Muita harrastuksi Joonalla ovat lumilautailu, skeittaus ja tanssi.

"Parasta parkourissa on lukemattomat erilaiset ja monipuoliset haasteet. Aina on jotain missä voi kehittyä lisää."

Kalle Laihiala, 2001

Kalle Laihiala, 2001

Parkour-apuohjaaja

Aloittanut parkour-harrastuksen 2011 ja lähtenyt mukaan seuran parkour-kursseille 2013. Parkour-ohjauksen makuun Kalle pääsi kesäleireillä 2017. Muita harrastuksiin kuuluu jääkiekko, uinti, breakdance, pelaaminen sekä musiikki ja erilaiset soittimet tietokoneista akustisiin.

"Parasta parkourissa on kilpailemattomuus sekä haasteiden keksiminen/ratkaiseminen yhdessä muiden kanssa."

Leevi Jokinen, 2002

Leevi Jokinen, 2002

Parkour-apuohjaaja

Leevi on aloittanut parkour-harjoittelun vuonna 2011. Apuohjaajan saappaisiin Leevi astui syyskaudelle 2017. Muihin harrastuksiin ovat kuuluneet mm. salibandy, breakdance, squash, partio, jalkapallo ja telinevoimistelu.

"Parasta parkourissa on treenaaminen yhdessä. Uusien haasteiden keksiminen ja omien rajojen ylittäminen on mukavinta porukalla."

Tommi Pankinaho, 2000

Tommi Pankinaho, 2000

Parkour-apuohjaaja

Tämä lähihoitaja on harrastanut parkouria vuodesta 2012 alkaen ja harrastanut parkour-seuran ryhmissä alusta asti. Omatoiminen harjoittelu on ollut merkittävä osa Tommin kehitystä. Parkourin ohjauksen Tommi aloitti kesällä 2017. Aikaisempia harrastuksia ovat olleet jalkapallo, yleisurheilu ja skeittaus.

"Parkourissa parasta on vapaus ja monipuolisuus. Se kun saa tehdä miltä itsestä tuntuu. Hienoa nähdä mihin kaikkeen itse pystyy."

Topi Takaluoma, 2002

Topi Takaluoma, 2002

Parkour-apuohjaaja

Topi aloitti 2010 telinevoimistelun ja ajautui sen kautta trikkauksen ja parkourin pariin vuonna 2011. Ensimmäiset parkour-ohjauskokemukset Topi sai keväällä 2017 seuran tunneilla. Aikaisempiin harrastuksiin kuuluu telinevoimistelun lisäksi jääkiekko, squash, jalkapallo, kuntosali ja trikkaus.

"Parasta parkourissa on mahdollisuudet tehdä mitä haluaa ja sen parantaminen ja tuloksen huomaaminen."

Emilia Uusitalo, 2001

Emilia Uusitalo, 2001

Parkour-apuohjaaja

Suorittanut Suomen Parkour ry:n VOK1-ohjaajakoulutuksen.

Joni Kesti, 1988

Joni Kesti, 1988

Hallituksen jäsen

Joni aloitti parkourin kesällä 2005 ja on toiminut siitä lähtien aktiiviharrastajana niin Oulussa kuin Muhoksellakin. Oulun parkour-seurassa Joni debytoi syksyllä 2014. Rakennustyömaan "ajattelijana" tunnetun miehin kädenjälkeä voi ihailla salin useissa yksityiskohdissa. Ohjaajana Jonia voi tavata parkour-seuran keikoilla. Joni tykkää myös kitarasta ja joskus soittaa sellaista.

"Parkourissa parasta on vapaus ja monipuolisuus."