Leirit

Yleistätietoa leireistä
Leirit järjestetään parkour-seuran tiloissa Oulun Limingantullissa osoitteessa Tyrnäväntie 1, 90400 Oulu. Keskeisen sijainnin ansiosta pääsemme ulkoharjoituksissa tutustumaan kaupungin tunnetuimpiin parkour-spotteihin eli harjoittelupaikkoihin.

Leirit ovat ainutlaatuisia kokemuksia osallistujille. Kyseessä on kursseihin verrattuna intensiivinen ja yhtä kattava kokonaisuus kokea parkour. Leiripäivien aikana harjoitellaan parkour-tekniikoita, kohdataan parkour-haasteita yksin ja yhdessä, pelataan ja leikitään sekä vietetään aikaa yhdessä.

Kurssien tavoin leirien ohjelma ja harjoitteet on suunniteltu turvallisen ja vastuullisen harrastamisen periaattein unohtamatta yhteistä hauskanpitoa. Leirihintaan sisältyy päiväohjelman lisäksi lounas ja välipala ellei toisin mainita. Tervetuloa viihtymään osaavien ohjaajien ja vauhdikkaan lajin parissa!

Oulun parkour-seura parkour-leirejä seuraavasti. Lisätietoa ja ilmoittautumiset löytyvät alta. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

 

Lasten parkour-kesäleirit
1.6.-5.6.2020, 8.6.-12.6.2020 ja 3.8-7.8.2020

Lasten (7-13v) parkour-kesäleirit ovat päiväleirejä maanantaista perjantaihin (loppukesän leiri tiistaista torstaihin). Leiripäivä alkaa klo 8.30 ja päättyy klo 15.30. Ohjaajat ovat vastaanottamassa leiriläisiä jo klo 7.30 ja ovat paikalla klo 16.30 saakka. Ohjelmassa on sisä- ja ulkoharjoituksia sekä paljon muuta kivaa.

 

Ilmoittautuminen kesän leireille käynnistyy lähiaikoina.