Leirit

Yleistätietoa leireistä
Leirit järjestetään parkour-seuran tiloissa Oulun Limingantullissa osoitteessa Tyrnäväntie 1, 90400 Oulu. Keskeisen sijainnin ansiosta pääsemme ulkoharjoituksissa tutustumaan kaupungin tunnetuimpiin parkour-spotteihin eli harjoittelupaikkoihin.

Leirit ovat ainutlaatuisia kokemuksia osallistujille. Kyseessä on kursseihin verrattuna intensiivinen ja yhtä kattava kokonaisuus kokea parkour. Leiripäivien aikana harjoitellaan parkour-tekniikoita, kohdataan parkour-haasteita yksin ja yhdessä, pelataan ja leikitään sekä vietetään aikaa yhdessä.

Kurssien tavoin leirien ohjelma ja harjoitteet on suunniteltu turvallisen ja vastuullisen harrastamisen periaattein unohtamatta yhteistä hauskanpitoa. Kesällä 2024 leirihintaan sisältyy päiväohjelman lisäksi lounasjuomat ja leipää sekä välipala. Leiriläiset tuovat oman lounaan.

Tervetuloa viihtymään osaavien ohjaajien ja vauhdikkaan lajin parissa!

Lasten parkour-kesäleirit 3.-7.6.2024, 10.-14.6.2024,  17.-20.6.2024 ja 29.7.-2.8.2024
Lasten (7-14v) parkour-kesäleirit ovat päiväleirejä maanantaista perjantaihin (paitsi juhannusviikon leiri maanantaista torstaihin). Leiripäivä alkaa klo 8.30 ja päättyy klo 15.30. Ohjaajat ovat vastaanottamassa leiriläisiä jo klo 7.30 ja ovat paikalla klo 16.30 saakka. Ohjelmassa on sisä- ja ulkoharjoituksia sekä paljon muuta kivaa!

Ilmoittautumisia leireille on tullut kovaan tahtiin ja paikkoja on saatavilla RAJATUSTI! Varaa paikkasi kesäleiriltä NYT!

Laskun saatte leiristä 2 viikkoa ennen leirin alkamista ilmoittamaanne sähköpostiosoitteeseen.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.