Leirikirje

Hei!

Olette ilmoittautuneet parkour-kesäleirille, joka alkaa ensi viikon maanantaina (3.8.2020). Saatte laskun erillisellä sähköpostilla tällä viikolla. Koronan vaikutusten takia emme pysty tarjoamaan leiriläisille lounasta, joten omat eväät mukaan. Tästä johtuen leirin hinta on vain 130€.

Kokoonnumme maanantaista perjantaihin Oulun parkour-seuran salilla osoitteessa Tyrnäväntie 1, 90400 Oulu. Sisäänkäynti saliimme löytyy rakennuksen takaa sinisestä ovesta. Rakennuksen tunnistaa Hiltin ja F-Musiikin liikkeistä. Leiriläiset voivat saapua paikalle päivittäin klo 7:30 alkaen. Varsinainen leiriohjelma alkaa 8:30 ja toivomme kaikkien olevan paikalla ennen sitä. Ohjaajat ovat ottamassa leiriläiset vastaan ja järjestävät heille ajanvietettä kunnes päiväohjelma alkaa.

Leiripäivien ohjelma on seuraavanlainen:
08:30 Lämmittely
09:00 Treeni 1
11:00 Lounastauko (OMAT EVÄÄT)
12:30 Treeni 2
14:30 Välipala
15:00 Parkour-aiheista ohjelmaa
15:30 Varsinainen ohjelma päättyy

Leiriläisten puhelimet kerätään päivän ajaksi talteen. Toivomme, että merkitsisitte lapsenne nimen puhelimeen. Puhelinta voi käyttää tarvittaessa ohjaajan luvalla. Tarjoamme lapsille muuta tekemistä ruokatauon jälkeen ja ennen leiriohjelman alkamista. Leiriohjelman päätyttyä ohjaajat ovat paikalla valvomassa ja järjestämässä leiriläisille ajanvietettä klo 16:30 asti, johon mennessä leiriläiset on noudettava leiriltä.

Leirille olisi syytä ottaa mukaan:

• Oma nimellä merkitty lounas
  • Nimikoitu juomapullo
  • Liikuntaan sopivat vaatteet
  • Reppu tms, jossa tavarat kulkevat helposti mukana
  • Säänmukainen asustus ja vaihtovaatetta
  • Kengät sisälle ja ulos

Emme voi liiaksi painottaa juomapullon merkitystä. Päivät ovat pitkiä ja täynnä vauhtia, joten vettä kuluu. Jokaisella osallitujalla on oltava mukanaan juomapullo. Harjoittelemme päivittäin ulkona ja sisällä. Ulkoharjoitteluun soveltuvat parhaiten lenkkarit tai muut joustavat ja ohuehkot kengät. Skeittikenkiä ei suositella. Ulkokenkiä ei saa käyttää parkoursalissa. Sisäharjoituksiin suosittelemme joustavaa sisäkäyttöön soveltuvaa jalkinetta. Emme suosittele harjoittelua ilman kenkiä.

Pyydämme teitä ilmoittamaan leirin alkaessa mikäli lapsellanne on jokin perussairaus, säännöllinen lääkitys tai kohtauslääkitys, josta leirin ohjaajien olisi syytä olla tietoisia. Esitieto auttaa meitä soveltamaan harjoituksen lapselle sopivaksi ja auttaa meitä toimimaan muuttuvissa tilanteissa. Leirin ohjaajat ovat ensiapukoulutettuja.

Leirin aikana voidaan ottaa valokuvia tai videokuvaa seuran omaan käyttöön. Mikäli lastanne ei saa kuvata, toivomme teidän ilmoittavan siitä leirin alkaessa. Lisäksi paikalliset tiedotusvälineet saattavat tehdä juttuja leireistämme. Mikäli ette halua, että teidän lapsenne näkyy kuvissa, videolla tai tulee haastatelluksi, niin ilmoittakaa siitäkin leirin alkaessa.

Johtuen koronatartuntariskistä pyrimme minimoimaan lähikontakteja ja huolehtimaan hygieniasta leirinaikana entistä tarkemmin. Käsien pesun lisäksi leirillä on käsidesiä. Hygienia korostuu leirin ruokailuissa. Toivomme, että jokainen toisi omat lounaansa nimellä merkittynä (ruokia saa säilöä salin jääkaapissa) ja jokainen huolehtii mukaansa omat ruokailuvälineet. Leiriltä ei voi käydä omatoimisesti ruokailemassa muualla. Tarjoamme leiriläisille iltapäivällä välipalan.

Leiriin liittyvissä kysymyksissä voitte olla yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse. Kiireellisissä asioissa suosittelemme soittamista, koska kaikki ohjaajamme ovat sidottuna leireille eivätkä näin ollen ole sähköpostin ääressä.

Tervetuloa nauttimaan vaudikkaasta kesäleiristä!

Kesäisin terveisin,
Oulun Parkour-seuran ohjaajat