Lajikokeilu

Omien tilojen ja vakiintuneen harrastajakunnan myötä olemme päättäneet luopua kurssiemme osalta maksuttomasta kokeilukerrasta. Näin vältytään siltä, että joku varmuudella mukaan haluava joutuu odottamaan paikkaansa yhden tai useamman harjoituskerran ajan. Tästä johtuen järjestämme säännöllisesti lajikokeiluja.

Lajikokeilu on nopea poikkileikkaus lajin valtavan monipuolisesta maailmasta. Kokeilun aikana harjoitellaan muutamia keskeisimpiä tekniikoita ja tutustutaan käytännössä siihen mitä parkour-harjoittelu voi pitää sisällään. Lajikokeiluun voivat osallistua kaikki lajikokeilun kohderyhmään kuuluvat.

Lajikokeilut järjestetään seuran omalla salilla osoitteessa Tyrnäväntie 1, 90400 Oulu. Käynti saliin tapahtuu rakennuksen takaa. Paikalla on opasteita.

Lajikokeiluja järjestetään seuraavasti:

Perjantaina 10.5. klo 16:00-19:00 – Non-stop lajikokeilu kaikenikäisille Nallikarissa HUOM! Poikkeava paikka!
Lauantaina 11.5. klo 14:00-17:00 – Non-stop lajikokeilu kaikenikäisille