Kevät

Parkour-kurssiemme tarkoituksena on antaa uudelle harrastajalle valmiudet omatoimiseen harjoitteluun sekä tarjota pidempään harrastaneille oman taitotason mukaisia haasteita. Oulun parkour-seura järjestää perus- ja jatkokursseja eri ikäisille. Ikäjaolla on tarkoitus taata paras mahdollinen harjoittelukokemus. Lisätietoa kurssivaihtoehdoistamme löydät täältä.

Sisätila ja parkouria varten rakennetut välineet tekevät harjoittelusta helppoa ja turvallista. Kurssilainen huolehtii omat varusteet, suosittelemme joustavia vaatteita ja vesipulloa. Seuran salissa liikutaan kengät jalassa. Jalkineen voi valita oman mieltymyksen mukaan, mutta käytettävien kenkien tulee olla VAIN SISÄKÄYTÖSSÄ. Ulkokäytössä olevat kengät tuovat mukanaan likaa ja pintoja kuluttavia hiekkaa ja kiviä.

Lasku lähetetään yleensä kahden viikon kuluessa ilmoittautumisesta. Ilmoittautuminen on sitova ja lasku on maksettava eräpäivään mennessä. Tarjoamme säännöllisesti edullisia lajikokeilumahdollisuuksia niille, jotka haluavat kokeilla lajia ennen kurssille ilmoittaumista. Lisätietoa lajikokeiluista löydät täältä. Ilmoittautumaan pääset linkistä lukujärjestyksen alla.

Kurssit alkavat 15.1-21.1.2024 ja päättyvät 6.5.-12.5.2024. Kaikki kurssit kokoontuvat kerran viikossa jatkavien ryhmiä lukuun ottamatta, jotka kokoontuvat kahdesti viikossa. Harjoituksia ei pidetä hiihtolomalla (2.-8.3.2024) eikä pääsiäisen aikaan (28.3.-3.4.2024).